
Heb je oog voor detail, weet jij als geen ander waar kwaliteit voor staat en ga jij geen uitdaging uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zult je dagen vullen binnen een enthousiast team en jouw frisse input wordt actief verwelkomd. Geen dag is hetzelfde, we houden hier graag alle (soep)balletjes hoog.
Wat ga je doen?
In deze veelzijdige functie werk je mee aan het borgen en verbeteren van onze product- en proceskwaliteit. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:
- Onderhoud en optimalisatie van het kwaliteits- en voedselveiligheidssysteem
- Het onderhouden van contacten met klanten en leveranciers over kwaliteitszaken
- Inzetten van analyses, contact met externe laboratoria en verwerken van de analysegegevens
- Controleren, beheren en opstellen van specificaties, etiketten en recepturen
- Uitvoeren van hygiëneaudits en ondersteunende rol tijdens externe audits
- Afhandelen van interne en externe klachten
- Het bij de Stichting Beter Leven Keurmerk aanmelden en registreren van Beter Leven producten
- Het uitvoeren van traceability testen
- Het geven van trainingen op het gebied van kwaliteit
Wat breng jij mee?
- HBO opleiding/HBO denkniveau in de richting Levensmiddelentechnologie of vergelijkbaar
- Aantoonbare ervaring met kwaliteitssystemen, specificatiebeheer en wet- en regelgeving in de voedingsmiddelenindustrie
- Affiniteit met de vleessector is een pré
- Je communiceert helder op verschillende niveaus
- Je werkt nauwkeurig, zelfstandig en bent kritisch waar nodig
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
Wat bieden we jou?
- Een zelfstandige, afwisselende functie in een professioneel team
- De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig cao slagersbedrijf (8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, pensioenregeling)
- Uitzicht op een vast dienstverband
- Werktijden kunnen in overleg afgestemd worden (overdag, niet in het weekend)
Waar ga je aan de slag?
De Koning Vlees is sinds 1910 een begrip op haar marktterrein. Zij richt zich op het vervaardigen van industriële vleesproducten voor de voedingsmiddelenindustrie en de levering van vlees aan de horeca en grootkeukens. De productie, waar vakmanschap en automatisering samengaan, vindt plaats onder strenge kwaliteitseisen. De Koning Vlees is BRC gecertificeerd en beschikt over een modern bedrijfspand en productiefaciliteiten te Zwijndrecht.
Interesse of vragen?
Neem contact op met hr via hr@dekoningvlees.nl / 078-6291879.